Jeroen Veenstra

Mountainbike parcours – een preview deel 2 (met video)

11011209_10154228237743626_528309641124724915_nVandaag ben ik nog maar eens een rondje gaan fietsen op het nieuwe parcours in de Uithof. Dit keer nam ik mijn actioncam mee en schoot wat leuke beelden van de track. Gelukkig komt er wat opbouw wat meer uitdaging in, maar vandaag bleek wel heel duidelijk wat het nadeel van deze track op deze locatie is. Ik heb heel wat keren op de rem moeten staan voor mens en dier.

Dier zonder baasje is natuurlijk niet erg, zo kwam ik een egel tegen die mijn bike wel heel erg interessant vond en eerst een paar minuten mijn banden heeft lopen besnuffelen voor hij door wilde lopen. Ik vond de kinderen en peuters die op het parcours aan het spelen werden gezet door de ouders wel wat vervelender en die boze eigenaar met de hond die stond te mopperen dat ik daar niet thuishoorde was ook interessant. Een mooi parcours, meteen paar kleine uitdagingen. Oordeel zelf en ga vooral eens zelf fietsen.


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Mountainbike parcours – een preview deel 2 (met video)”

  1. Web Hosting avatar

    Leuk parcours. Nog wel aardig wat asfalt tussendoor. Wel raar voor zo’n bosrijk gebied. Al met al leuk rondje met afwisseling.

    1. jeroen avatar

      Het is eigenlijk een natuurgebied of beter gezegd een park dat erg bosrijk lijkt. We zijn al blij met een parcours als dit in de omgeving en wie weet wat er nog meer bijkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten