Mountainbike

Het lid zijn van een bike-team was voor mij dusdanig bevredigend, dat ik van het mountainbiken ook mijn hobby aan het maken ben. Niet alleen af en toe een stukje op mijn mountainbike gaan zitten, maar ook meedoen met wedstrijden en clinics. Intussen ben ik ook begonnen met het zelf organiseren van clinics en hoop ik wellicht op de middellange termijn zelf in staat te mogen zijn om deze clinics te organiseren (of in ieder geval te ondersteunen).

Mountainbiken als Hobby

Met een racefiets heb ik nooit wat gehad, op een mountainbike voel ik mij goed. Daarom ben ik maar voor de mountainbike gegaan. Zowel leuk voor de singeltrack en het betere bochtenwerk in bossen en duinen en wie weet op andere mooie plekken. Maar ook leuk voor de langere afstanden, voorbereidend op de Veluwe of ter voorbereiding op de Gran Fondo New York. Kortom, hier ga ik mij zeker in verder ontwikkelen.

Bike-clinics

Als je wat wil doen, moet je het zelf regelen, dat gaat ook op voor bike-clinics. Na een redelijk succesvolle eerste clinic in het voorjaar van 2015 heb ik mij voorgenomen ze vaker te gaan organiseren voor een duidelijke doelgroep. Namelijk vrijwilligers (en aanhang) van het Rode Kruis, of ze nu wel of geen lid zijn van een bike-team.

Berichten over Mountainbike:

Mijn eigen mountainbiken

De bike-clinics

 

 

1 reactie

  1. 27 januari 2018

    […] Mountainbike […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten