GFNY Deutschland

“Be A Pro for A Day” en fiets de GFNY Deutschland op 28 augustus 2016

Years
0
0
Months
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
0
0

En rijd de GFNY Deutschland Medior, een unieke ervaring van 102 kilometer (50 mijl) door het mooie Duitse landschap. Beleef de sprookjes van Grimm op de fiets en start in de stad Hamelen.

GFNY-DDe GFNY Deutschland maakt onderdeel uit van de GFNY World Series en zijn een hebben allemaal een link met de Gran Fondo New York. Het evenement waar in 2015 een aantal vrijwilligers van het Rode Kruis aan hebben meegedaan. Waaronder Jeroen Veenstra van de Afdeling Den Haag op de bike die ook in gebruik is voor de normale EHBO-diensten. Op 28 augustus 2016 startte de GFNY Deutschland voor de eerste keer.

 

GRAN FONDO NEW YORK en Ride New York

De Gran Fondo New York zal natuurlijk niet worden vervangen door de GFNY Deutschland. Tijdens de GFNY Deutschland kun je wel goed trainen voor deze wedstrijd der wedstrijden met start in Manhattan en een bijzonder mooi parcours langs de Hudson en natuurlijk het hoogtepunt op Bear Mountain. Je kunt natuurlijk altijd nog deelnemen aan de Gran Fondo New York, meer informatie en aanmelden kan via deze organisatie en link: Ride New York.

Ride New York is de georganiseerde trip voor wielerliefhebbers naar de Gran Fondo New York, met daaraan gekoppeld een sponsoractie voor een aantal goede doelen. Vanaf 2016 zijn er twee varianten waaraan de deelnemers kunnen meedoen: fietsen vanaf Boston naar New York en dan deelnemen aan de wedstrijd of alleen deelnemen aan de wedstrijd.

Berichten over de GFNY Deutschland

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten