Bike-clinics – brillen van leafgear.com

In overleg met de importeur van ESS en diverse andere vergelijkbare ballistische brillen is het voor een beperkte groep mensen de mogelijkheid om je belangstelling kenbaar te maken voor het bestellen van een bril. Om gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheid, moet je een code invullen die je hebt gekregen van je contactpersoon. Let ook op de procedure:

Je maakt via het bijbehorende formulier je belangstelling kenbaar, daarmee ga je in principe een bestelverplichting aan bij de importeur (www.leafgear.com) zij bestellen immers wat je vraagt. De belangstellingen worden verzameld en zoveel mogelijk gebundeld aangeleverd bij de importeur. De producten worden besteld en vervolgens krijg je bericht, zodat je de definitieve bestelling, levering en betaling via leafgear kunt laten plaatsvinden. We laten je weten wanneer deze bundeling en doorsturen heeft plaatsgevonden.

Let wel, levertijden kunnen oplopen omdat de leverancier (zoals ESS) ervoor kiest om hun producten op basis van bestellingen te maken. Zo kan het tot twee maanden duren voor een levering beschikbaar is. We hopen met deze bundeling te voorkomen dat als de brillen beschikbaar komen, je alsnog achter het net vist omdat ze meestal erg snel weg zijn.

Prijzen zijn richtprijzen inclusief BTW, maar exclusief kosten voor verzending. De prijzen die op de site van leafgear staan zijn leidend. Meer informatie kun je altijd krijgen door op de eventuele foto te klikken of de link te volgen in de beschrijving.

De brillen kunnen worden voorzien van een zogenoemd inzetstuk, waar je door je eigen opticien een op sterkte gemaakt glas in kunt laten zetten. Ook hier kun je een bestelling voor aangeven.

Via onderstaand formulier kun je je belangstelling aangeven. Let op, voor het definitief maken van het kenbaar maken van je belangstelling moet je een code invullen. Deze kun je krijgen bij je contactpersoon.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten