Bike-clinics – werkplaats clinic

Je wil eigenlijk wel weten hoe je het basisonderhoud van11169815_10153797114743626_8230077527347473820_n je eigen fiets wil doen? Je beheert de bikes van je bike-team en je wil toch voor het vervangen van een remblokje de bike naar de fietsenmaker brengen? Je basisonderhoud is niet alleen makkelijk, maar zorgt ook voor een langere levensduur van je eigen bike. Daarvoor is er de workshops-clinic.

Onder begeleiding van een ervaren mountainbiker of fietsenmaker leer je hoe je nu eigenlijk je een bike kunt instellen en wat je daarbij wel of niet zelf kunt doen en wanneer je naar de fietsenmaker moet. Het vervangen van een remblokje, een gebroken ketting repareren en het omleggen van een nieuwe band kun je zelf. Maar wat denk je van het omwisselen van je pedalen of het rechtzetten van je balhoofd? Dit zijn zo maar een aantal onderwerpen die tijdens deze workshop de revue passeren.

De bike-clinics worden primaire georganiseerd voor vrijwilligers van het Rode Kruis, maar zijn geen evenementen van het Rode Kruis. Ze worden door mij persoonlijk georganiseerd en daarom handel ik de clinics ook altijd met de deelnemers af. Ik vraag vooruitbetaling en bij afmeldingen of ziekte (uitzonderingen daargelaten) krijg je geen geld terug. De bike-clinics zijn ook niet te verwarren met een bike-training op het niveau van het Rode Kruis, maar zijn vooral bedoeld als hobbymatige clinics om je techniek te verbeteren op je eigen niveau in off-road situaties en bijvoorbeeld niet gericht op handelen naar een slachtoffer of navigeren in een drukke omgeving. Voor kosten, locatie, informatie over aanmelden en natuurlijk voor verder bijzonderheden je dit overzicht bekijken.

Deze workshop kan op de volgende locatie(s) gegeven worden:

  • Apeldoorn

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten