Over jveenstra.org

jveenstra.org is de persoonlijke website en blog van Jeroen Veenstra. Via deze site hou ik niet alleen mijn blog bij, vertel ik over de dingen die ik doe en geef ik een inkijkje in wat er om mij heen gebeurd. Ik gebruik het ook om een aantal dingen via te organiseren en voor elkaar te krijgen.

Bike-Clinics

De verschillende bike-clinics en vergelijkbare evenementen die vanuit deze website georganiseerd worden zijn niet op basis van commerciele doelen en zijn ook  niet zakelijk opgezet. De kosten van de bike-clinic en een kleine bijdrage voor de onkosten worden in principe door mij verzameld en direct betaald aan de instructeur. Eventuele vershillen tussen de totale kosten en de inkomsten komen uiteindelijk ten goede aan het Rode Kruis of worden gebruikt om andere vrijwilligers te ondersteunen in hun deelname aan de bike-clinic.

BOL.com

Deze site heeft geen commerciële doeleinden, maar moet wel gewoon betaald worden. Mede daarom zul je op deze site ook af en toe linken naar bol.com aantreffen. Als je de boeken (en andere producten) via deze link koopt, krijg ik daar een kleine provisie over.  Hiermee hoop ik minimaal mijn website betaald te krijgen of dit in te zetten voor andere doeleinden (zoals sponsoring). Dit is daar een voorbeeld van: [bol_product_links block_id=”bol_55b8b50cd75d7_selected-products” products=”1001004002383523″ name=”Voorbeeld” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″].

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten