Bike4Bike – Ik ga de uitdaging aan. GFNY Deutschland

medio_map1Het heeft even geduurd en hoe dichter 28 augustus 2016 komt hoe meer ik twijfel. Toch ga ik er toch voor,

hoewel  ik er wel voor kies om de Medio te fietsen. Dit zijn ‘slechts’ 100 km met zo’n 1500 soms erg gemene hoogtemeters tussendoor. En juist die hoogtemeters zijn mijn grootste uitdaging op het moment. Een goede oefening voor de GFNY 2017.

Ben ik voldoende voorbereid, ik weet het oprecht (nog) niet. Maar ik weet wel dat ik een stuk beter weet waar ik aan begin dan in mei 2015. Ik heb intussen een aantal keer in de Ardennen gefietst en heb de nodige kilometers inclusief een enkele toertocht gereden. Veel geleerd, maar of dat betekend dat ik dit keer in staat ben om de rit uit te rijden. Daar kan ik natuurlijk maar op een manier achterkomen.

Ik kies er inderdaad voor om het toch  maar te doen, dan weet ik in ieder geval wat ik nog moet gaan doen voor 2017. Ik begin vrolijk aan de start, kapot ga ik toch wel. Vooral op mijn mountainbike, dit keer wel met grotere wielen dan waarmee ik in 2015 reed in New York. Kwa snelheid en kwa overbrenging is er echt een verschil tussen de Big7 (2015) en de Big9 (2016). Of het gaat betekenen dat ik in 2017 toch overstap op een echte racefiets, dat weet ik nog niet. Dit is in iedergeval weer een bijzondere uitdaging en een goede kans om mijn hoofd weer eens leeg te krijgen.

De bedoeling is dat ik drie nachten in Hameln verblijf, ik moet alleen nog wel de weg ernaar toe en een hotel zien te regelen. Of ga ik dan toch stiekum met een grote tent op een camping staan? Alleen als iemand met een auto mij komt aanmoedigen is dat een serieuze optie. Ik heb nog wel een leuke tent om uit te proberen, met twee delen en ruimte voor de fiets.

Anyhow, het is een uitdaging en ik hoop eigenlijk dat het mij gaat lukken. Op naar 28 augustus 2016 in Hameln.

medio_profile1

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten