Bike4Bike – nog 172 dagen en goed op weg.

wpid-2014-11-23-17.56.23.png.pngNog 172 dagen en het is zover, tijd zat om te oefenen denk ik maar zo en tijd zat om een leuk sponsorbedrag binnen te halen. En intussen bezig te zijn met de andere zaken. De teller staat op 584 euro aan sponsorgelden en de nodige toezeggingen. Waaronder het bedrijf van mijn broertje dat mij wil sponsoren. Intussen fiets ik er ook een stuk op los, zo heb ik afgelopen zondag zo’n 54 kilometers gefietst in ongeveer 2 uur en drie kwartier. Op een lekker ontspannen tempo en dat ondanks (of dankzij ?) het weer.

Deze week gaat interessant worden, donderdag is er de voorlichtingsbijeenkomst in Utrecht. Daarnaast ben ik benieuwd of de sinterklaas actie nog wat gaat opleveren. Ook beginnen we steeds meer de communicatie te halen, zoals kranten en (interne) nieuwsbrieven.

Je kunt ons ook nog in actie zien, waarschijnlijk weer tijdens Serious Request in Haarlem. Daar doen we het tenslotte voor.

Hoe makkelijker het fietsen gaat, hoe meer zin ik in 17 mei krijg en hoe makkelijker ik weer op de fiets stap. Het aftellen is (letterlijk) begonnen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten