Bike4Bike – Rondje Texel

10672323_694487863970316_4927698313404782613_n Afgelopen zondag zijn we met een groepje Rode Kruis bikers op het Eiland op bezoek geweest. Daar werden we door twee enthousiaste lokale bikers over het eiland heen gejaagd. Naast hier en daar stukjes asfalt, hebben ook op hele mooie plekjes gereden. Bovenop de dijk door het gras, door de weilanden en langs akkers, met de pont over en door de duinen. Verhard en onverhard wisselden elkaar af. Uiteindelijk heb ik op deze dag totaal ruim 55 kilometers afgelegd, een mooie stap op weg naar New York. Vooral nu ik mij hieronder uitermate prettig voel.

Het werven van sponsoren gaat intussen ook gewoon door, ik zit intussen op € 300,00 euro. Nu het Rode Kruis waarschijnlijk vanaf oktober actief gaat communiceren over de GFNY verwacht ik dat het makkelijker gaat worden om sponsorgelden binnen te halen en nog meer te laten zien.

Ook heb ik een kort interview gehad bij de organisatie achter de GFNY en kom ik binnenkort hiermee op de Nederlandse site terecht.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten