Bike4Bike – weer een stapje verder

2013-04-13 11.57.13Hoewel ik deze zondag de hele dag weg ben geweest naar de nationale traumadag, heb ik natuurlijk wel aan mijn training gedacht. Doelstelling voor september is om tenminste 1 uur onafgebroken op een gemiddelde snelheid te gaan zitten van 25 kilometer per uur. Laat ik nu zaterdag ruim een uur vrijwel onafgebroken hebben kunnen fietsen en een gemiddelde hebben gehaald van 24,6 kilometer per uur. En dat met de nodige verkeerslichten en rare situatie op de weg. Toegegeven, het is nog over een vrijwel vlakke weg met maar weinig klim-mogelijkheden. Het is tijd om mijn route te gaan verlengen en wat meer duinen mee te gaan nemen, zodat ik langzaam aan het klimmen gewend kan raken.

Ook het inzamelen van sponsorgelden gaat de goede kant op. Mijn broertje (eigenaar van ROVEQ schoonmaakmiddelen) heeft toegezegd mij te willen sponsoren met een unieke actie op zijn webwinkel. Hierover natuurlijk later meer. Ook gaat mijn werkgever helpen met een sponsorbijdrage. Zonder die bedragen zit ik inmiddels op een sponsorbedrag van € 235,60.

Intussen begint het Rode Kruis ook te communiceren over de Gran Fondo en beginnen de andere punten ook een plek te krijgen. We komen er nog wel eens. Zelf meedoen of sponsoren, kijk dan eens op de sponsorpagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten