Bike4Bike – aandacht op het werk

intranet_bericht_gfnyNadat eerder de collega’s van de OR mij al hebben weten te vinden, was er ook plaats op het intranet binnen de gemeente. Extra aandacht voor de Granfondo en het goede doel waar ik voor ga fietsen. Nog een beetje en dan ben ik er (hopelijk).

Vandaag over precies 2 maanden sta ik aan de start van een van de grotere uitdagingen die ik aanga. Het fietsen van de Granfondo op een mountainbike voor het Rode Kruis. De bike waarop we gaan fietsen wordt op dit moment in elkaar gezet bij de fietsenmaker. De kleding komt er binnenkort aan, goede fietsschoenen kopen. De planning voor de vakantie daarna lijkt rond te komen. Ik heb inmiddels het gevoel dat ik de finish ook echt ga halen. Elke dag verder krijg ik er meer zin in …

Nu de grootste uitdaging nog, de laatste € 600,– rond krijgen. Je kunt mij nog altijd op verschillende manieren helpen om dit doel te bereiken. Het sponsorgeld is echt bedoeld voor het Rode Kruis, ik investeer zelf in mijn training, mijn kleding en natuurlijk mijn reis en verblijf 😉 Je kunt kiezen om via ideal te sponsoren via deze site. Of bestel je schoonmaakproducten eens via Roveq via: http://roveq.nl/sponsoring-rode-kruis/.

Nu eerst de verkiezingen, morgen mijn bezoek aan de sportschool inhalen en dan komend weekend weer een langere afstand biken. Het weekend daarna heb ik vervolgens nog een bike-clinic om nog wat extra vaardigheden aan te leren. Nog even en ik weet niet (meer) beter.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 23 maart 2015

    […] oproep op intranet staat er nog steeds en langzaam druppelt het een beetje binnen. Ook kun je nog altijd bij Roveq een […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten