Bike4Bike – De € 1.500,– gepasseerd en goed op weg.

thermometer.php De teller staat op net iets meer dan € 1.500,– en daarmee ben ik er bijna. Met een aantal toezeggingen kom ik ver, met nog ongeveer € 10,00 per dag tot en met de start moet het toch te halen zijn? Om een goede indicatie te krijgen, is de target eigenlijk 15 april 2015. Ik ben tot nu toe erg tevreden met het resultaat zover en als ik zie wie er allemaal een bedrag hebben gesponsord, voel ik mij erg gesteund. Met nog een kleine 500 euro te gaan ben ik er echt bijna.

De oproep op intranet staat er nog steeds en langzaam druppelt het een beetje binnen. Ook kun je nog altijd bij Roveq een bestelling plaatsen en op die manier mij steunen.

Intussen zijn we ook bezig de andere pluspunten te organiseren, een dienst meedraaien bij een vrijwilligersorganisatie en kennismaken met het Rode Kruis in New York. Ook het Bike-Platform van het Rode Kruis staat inmiddels, dus eigenlijk heeft alle investering al de nodige positieve resultaten opgeleverd. Alleen daarom ben ik al blij en extra gemotiveerd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten