Bike4Bike – flink oefenen voor de grote dag

11046627_10153660463778626_1989382043645245368_oMet nog iets meer dan 68 dagen te gaan, is het noodzakelijk steeds harder te gaan trekken aan de training. Afgelopen weekend zaten we met de ploeg die naar New York gaat in Bunnik om aan de voorbereiding te werken. Na de nodige informatie en informele kennismaking, zijn we vervolgens nog een stukje gaan fietsen. Twee bikers in het verdere geweld van wielrenners was een behoorlijk uitdaging en liet zien dat we het op 17 mei 2015 niet makkelijk gaan krijgen.

Met meer dan 40 kilometers in de benen op een behoorlijk tempo met een paar hellinkjes onderweg, kwamen we toch aardig mee. Toch voorgesteld om over niet al te lange tijd een dagje Zuid-Limburg te gaan bezoeken of zelfs de Ardennen om nog een paar klimmetjes te oefenen. Hoe dan ook, ik ben er van overtuigd dat ik het ga halen op 17 mei 2015.

Kwa sponsorgeld gaat het langzaam, maar gestaagd. Zoals het er nu uitziet ga ik het gewoon halen om voor 1 mei het benodigde sponsorbedrag binnen te halen. Ik kan nog wel alle hulp gebruiken, daarom nogmaals de oproep: help mij opweg naar de 100 mijl 😉

Mijn broertje is nog altijd hard voor mij aan het werven. En ondanks dat ik kritische op zijn producten ben dan op de normale schoonmaakmiddelen, ben ik wel van zijn product overtuigd geraakt. Dus, ben je aan nieuwe schoonmaakmiddelen toe? Kijk dan eens op zijn webshop, bestel je daar dan sponsor je automatisch mij (voer je de code #GFNYB4B in krijg ik nog een beetje meer).

Ook gaan ze op mijn werk via het Intranet nog aandacht besteden aan mijn goede doel en heb ik nog de nodige toezeggingen op de rol staan. Nu maar hopen dat het nog een beetje gaat lopen, hoewel ik er nog wel goede hoop in heb.

New York, here I come 😉 En volgens mij gaat hier echt op, haal ik dit – kan ik alles halen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten