Bike4Bike – Jammer maar helaas, toch ben ik er nog niet (maar wel de presentatie van de nieuwe bike)

Helaas, alle enthousiasme ten spijt heeft een van de sponsoren een ‘foutje’ gemaakt en gevraagd om het door hun overgemaakte geld naar de juiste mensen over te zetten. Zo leer je nog wel wat over bepaalde bedrijven, leerzaam en jammer momentje.

Omdat iedereen er wel zeker van is dat ik het ga halen, blijft de reservering voor mijn startbewijs staan. Gelukkig gaat het nog maar om een kleine € 150,– dat moet te halen zijn.

wpid-img-20150328-wa0010.jpgAfgelopen weekend heb ik voor het eerste een echte dienst gedaan op de bikes waar op we gaan fietsen. Meteen weer totaal 120 kilometers in de benen (en buiten een aanslag op de keel, zonder problemen doorgelopen). Ik heb er steeds meer zin in !

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. 24 april 2015

    […] afgesproken voor een middag biken met vooral erg veel technische onderdelen. En natuurlijk om onze nieuwe bikes in te gaan rijden. Na een leuk spelletje tikkertje als warming up, hebben we veel aandacht besteed […]

  2. 27 september 2015

    […] hadden niet alleen een mooie dag uitgekozen om te gaan biken, maar ook een goede uitdaging om onze nieuwe bikes te gaan inrijden. Het erg natte weer maakte van een leuke bike-clinic een uitdagende bike-clinic van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten