Bike4Bike – over precies 6 weken sta ik aan de start

Nogthermometer-5april precies zes weken te gaan en dan sta ik aan de start van een van mijn grootste uitdagingen van de afgelopen jaren. Althans, wellicht meer als afsluiting van een aantal van mijn grotere uitdagingen van de afgelopen jaren. Waar sta ik nu eigenlijk?

Ik ben bijna aan mijn minimaal sponsorbedrag, dat laatste stukje haal ik ook wel. Ik ben mijn omgeving enorm dankbaar, ik heb de eur 2.000,– volledig opgehaald uit mijn eigen netwerk. Dit geeft een enorme boost aan mijn moraal en aan het gevoel dat ik heb over het fietsen. Het zijn allemaal mensen die straks een beetje met mij meefietsen over die 161 kilometer. Ik ben ook trots, trots op al die steun. Het maakt alle beren en ergernissen op weg naar de Gran Fondo goed. Mensen, BEDANKT !!!!!

Ik ben druk bezig om uit te zoeken of jullie op 17 mei mij ook kunnen volgen. Er schijnen tijden te worden bijgehouden en ik hoop dat ik de ruimte krijg om af en toe een foto te posten 😉 Als mij dat gaat lukken, is deze blog de plek om de informatie te vinden.

Ga ik het nu ook nog halen? Ik weet het niet, ik ben niet in top conditie. Ik heb er wel alle vertrouwen in dat ik het vol ga houden ! Nu nog hopen dat me dat binnen de 9 uur gaat lukken die er maximaal voor staat. Ik heb gelukkig de nieuwe fietsen waarop we dit gaan doen al een keer mogen proberen. Een hele middag in de regen, ik hoop daar binnenkort op terug te komen. En komend weekend draai ik een dienst tijdens de duinenmars, de kans om ook weer de nodige kilometers te draaien 😉

Intussen kijk ik echt uit naar 17 mei. Daarom heen zijn we ook nog het een en ander aan het voorbereiden, hierover later meer.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten