Bike4Bike – biken op de boulevard en een dagje filmproducent zijn

20140823_220833Afgelopen vrijdag was er het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen, een evenement waar het Rode Kruis voor de EHBO aanwezig is. Afgelopen vrijdag was het mijn beurt om op en over de boulevard te fietsen en om in deze bijzondere omstandigheden hulp te verlenen en gelijktijdig te leren. De boulevard van Scheveningen is met zijn drie kilometer lengte best een leuk stukje om de hulpverlening op te verzorgen en gelijk op de rustige delen om wat meters in de benen te krijgen. Daar waar mogelijk, hebben we ook nog wat geoefend met techniek en bijvoorbeeld trappetjes. Een leerzame en intensieve avond, maar ook lang.

De zaterdag daarom mocht ik een beetje filmproducent spelen. Het was de eerste dag van het Filmproject van de afdeling Den Haag, film materiaal verzamelen voor diverse promotie-filmpjes voor het Rode Kruis enAls Filmproducent aan de slag natuurlijk van het project #GFNYB4B. Ik denk dat we enorm mooi materiaal hebben verzameld, de grotere complimenten waren natuurlijk van de mensen die dachten dat het echt was. Voor mij betekend dit een hele lange dag rondlopen en vooral veel bezig zijn. Toch heb ik de kans gehad om nog wat te oefenen en wat trappetjes af en op te fietsen. Ik kan niet wachten op het eindresultaat, waarvan ik hoop een paar dingen hier te kunnen tonen. In ieder geval mijn ‘pitch’ voor de #GFNYB4B. Op naar de tweede dag, die ik nog wel moet plannen.

Ook de kilometers gaan nog goed, ondanks het slechte weer weet ik hier en daar nog een half uurtje te pakken. Nog lang geen 160 kilometer, maar het houdt mij wel bezig. Tenslotte ben ik trots te zeggen dat de teller op eur 235,60 staat (waar ik best blij mee ben als ik mij realiseer dat ik eigenlijk pas begonnen ben.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten