Bike4Bike – Op de film en 10%

Eindelijk is het zo ver, aanstaande zaterdag hebben we de eerste filmdag van het filmproject dat ook direct van toepassing is op de weg naar New York. filmprojectEen beetje promotie zal niet slecht zijn, vandaar dat we gebruik maken van andere filmplannen van het Rode Kruis om beeldmateriaal te verzamelen voor de weg naar New York. Met een beetje geluk eindigen we na 17 mei 2015 ook nog met een bijzondere documentaire van deze ludieke actie, leuk om naar terug te kijken. 100 mijl op de mountainbike, ik kom er al niet meer onderuit.

Intussen heb ik ook weer een klein doel behaald, intussen heb ik via mijn #GFNYB4B profiel wel de 10% gehaald aan sponsorgelden. Toch een leuk begin als je weet dat we nog niet zo heel erg veel aan communicatie doen vanuit het Rode Kruis. Maar, ook daar gaat binnenkort reuring komen en hopen we veel aandacht te krijgen.

Intussen komt de eerste grote trainingsronde ook dichterbij, op 28 september 2014 gaan we biken op Texel. Meer weten over deze trainingsrondes, kijk dan eens op deze facebookpagina.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten