Bike4Bike – de eerste stappen zijn gezet.

10603766_10153064423743626_3012004931394713510_nEindelijk zijn de eerste stappen gezet op weg naar New York. We mogen er uitgebreid over communiceren, de sponsorpagina is gemaakt en mede met dank aan mijn collega Wilma zijn de eerste € 50,– aan gelden al binnen.

Wilma bedacht de sumo als donatiepot, die staat nu ook daadwerkelijk op kantoor te wachten tot mensen een (kleine) bijdrage leveren. Soms zijn dit letterlijk kleine bijdragen (zoals klein muntgeld waar ze vanaf willen), maar ook de grotere bedragen worden al in de pot gestopt. Leuk om te zien dat zoveel mensen het een uitdaging vinden om mij te zien rijden 🙂

Vanzelfsprekend ben ik ook al aan het trainen geslagen. En ondanks dat ik vorige week ziek op bed heb gelegen, lukte het mij wel om zondag weer een half uurtje te fietsen. Wat mij toch weer 16 km op de teller opleverde, dus de goede kant op aan het gaan.

De Gran Fondo is voor ons niet alleen een individuele uitdaging, maar ook een groepsuitdaging. Zo plannen we vanaf september 2014 maandelijks trainingsessies ergens in het land. Op 28 september beginnen we op Texel. Bij deze sessies zijn niet alleen deelnemers aan de #GFNYB4B welkom, maar ook de gewone biker van het Rode Kruis. Zo worden wij ondersteund bij het halen van onze doelstellingen en zo werken we ook nog aan een andere doelstelling: een landelijk platform voor en door bikers. Meer weten over deze maandelijkse trainingsessies: https://www.facebook.com/RodeKruisGranFondoNY (bij goed gevolg gaan we er na mei mei 2015 nog een ander gevolg aan geven.

Mij sponsoren kan via de volgende link: http://rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra Ben je van het Rode Kruis en is het moeilijk een keus te maken voor een individuele biker? Dan kun je er ook voor kiezen om het Bike 4 Bike team te steunen (de sponsorgelden worden dan uiteindelijk vereeld over alle bikers die zich nu en in de toekomst deel van het team uitmaken: http://rodekruis.granfondony.nl/bike4bike-rode-kruis (hier kun je ook meer vinden over de Gran Fondo).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten