Bike4Bike – Halverwege op de Veluwe (mijn eerste 80 kilometer en een beetje)

rondjeveluweIk ben mij geestelijk aan het voorbereiden op komende zondag, we gaan met een select groepje ruim 80 kilometer biken over de Veluwe. Inclusief de nodige hoogtemeters. Met de 80 kilometer in de benen zit ik natuurlijk op de helft van mijn doelstelling van 100 mijl, de uitdaging voor mei 2015. Tot nu toe gaat het lekker, als ik naar de marathon van Amsterdam kijk, ben ik goed op weg naar die 80 kilometer. Alleen was dit natuurlijk vlak.weersverwachtingrondjewageningen

Gelukkig laat het weer een redelijk mooie voorspelling zien, het is niet erg warm – maar wel droog. Eigenlijk het ideale weer om over de Veluwe te gaan fietsen, toch een van de mooiste plekjes van Nederland. Ik neem mijn eigen Merida Mountainbike mee in de trein naar Ede-Wageningen om vandaar af te gaan fietsen naar het verzamelpunt. Een uitdaging, ik ben nog steeds redelijk zuinig op mijn fiets en deze dan mee de weekendtrein in te nemen.

Hoewel we naar alle waarschijnlijkheid op speciale Rode Kruis fietsen gaan biken tijdens de Gran Fondo, train ik vooral op mijn eigen bike. 10494842_10152930207248626_909482805370245934_nOmdat ik toch wel blij ben met mijn eigen Mountainbike, laat ik hem toch even zien. Het is een Merida Matts Lite XT. Veel meer ga ik er op dit moment ook niet over zeggen.

Waarschijnlijk gaat het Rode Kruis vanaf volgende week actiever communiceren over de Gran Fondo en haar deelnemers, nog even geduld dus. Intussen valt er natuurlijk wel veel te zien en te leven over de Gran Fondo, bijvoorbeeld via Facebook.

Op naar de 80 kilometers, dan sta ik in de training op de helft. Naast de training op de bike, zit ik ook regelmatig bij de sportschool (Mulder Sport) om aan de rest van mijn lijf te werken. Het gaat soms niet zo snel als ik zou willen, maar tot nu toe ben ik eigenlijk best tevreden met de voortgang. Gelukkig heb ik daarnaast ook nog tijd om mij met andere dingen bezig te houden, zoals mijn eigen afstuderen 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten