Bike4Bike – het werd toch net iets meer: 112 kilometer en een beetje

wpid-20141026_150317.jpgGisteren heb ik uiteindelijk ruim 112 kilometer on de benen, waarvan 90 kilometer over de veluwe en met de nodige hoogtemeters. Dat was toch iets meer dan de 80 kilometer die ik had verwacht. Vandaag loop ik soepel weer op kantoor, dus het kan alleen maar goed zijn geweest gisteren. Nadat we om half twaalf zijn gestart, zijn we door Arnhem richting de Emma-piramide gefietst om tenslotte uit te komen op de Postbank. Met snelheden op sommige stukken die opliepen tot de 45 kilometer per uur (berg af, dat wel) hebben we over de herfstachtige Veluwezoom gefietst. wpid-20141026_150117.jpgAlleen dat was de moeite al waard.

We waren met een erg klein groepje, maar des te gezelliger en goed gezeldschap. Waarmee we ook nog een hapje zijn gaan eten achteraf in een van de beter plekken van Wageningen city ;). Vervolgens moest ik weer retour Den Haag. Ik was overigens vergeten hoe het was om met de fiets in de trein te moeten gaan op toeristen-zondag. Stap ik in op een ‘fietsen voorrang plek’ staat zo’n vrouw met een slecht opgevouwde vouwfiets mij toch een partij raar aan te kijken. Gelukkig hoefde ze maar een klein stukje mee.

Nu ik weet dat ik de langere afstanden toch aankan (ik heb nog een paar maanden en ik haal al bijna pijnloos meer dan 100 kilometer) kan ik mij weer gaan concentreren op het binnenhalen van de sponsorgelden. Ik kan veel zeggen, maar ik heb ervan genoten. Nu na gaan denken over de locatie van de volgende grote training.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. IJnze Hoekstra schreef:

    Fijn dat je zo genoten hebt. Was een leuke dag gisteren. Heel veel succes met sponsors werven en met de verdere training.

    IJnze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten