Bike4Bike – Het gaat de goede kant op

De afgelopen periode is er weer veel gebeurd. Natuurlijk blijf ik trainen. Twee keer per week een rondje en sinds kort ook weer gewoon naar de sportschool. Ik had mij voor september als doel gesteld een uur met een gemiddelde van 25 kilometer te halen. Afgerond heb ik dat inmiddels gehaald, dan mag ik nu gaan uitbouwen. Mijn grote rondjes zijn nu zo’n 30 kilometer lang, dus is het tijd om daar aan te gaan werken.

wpid-img_47812419478849.jpegMijn eigen fiets heeft inmiddels ook een beurt gehad en kan er voorlopig weer mee door. Heerlijk om die banden weer over het asfalt te horen gaan, uiteindelijk is dat waar ik op 17 mei 2015 op ga rijden. Ik ben ook klaar voor de eerste ‘grote’ ronde op Texel. Op 28 september gaan we met een aantal bikers onder de kundige begeleiding van een enthousiast biker een dagje over Texel fietsen. Waarschijnlijk is dat de eerste keer op deze fiets over een langere afstand, doel (wellicht) zo rond de 60 kilometer. En natuurlijk de kans om met andere bikers op te trekken.

Ook in de organisatie van het project is het een en ander nu gaande en werken we hard aan de volgende stap, zoveel mogelijk exposure. Het Filmproject Rode Kruis Den Haag krijgt binnenkort zijn tweede dag en tijdens die dag zetten we wat meer in op de bikers zelf. Ik ben erg benieuwd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten