Bike4Bike – en zo is 2015 begonnen

En zo is het weer 2015 en ben ik nog hard op weg naar 17 mei 2015, de 100 mijl op de mountainbike voor het goede doel. Ik begin er wel steeds meer in te geloven, die 100 mijl ga ik halen. Wat extra hulpmiddelen op mijn telefoon om mijn doel te halen (sportief gezien) en natuurlijk weer biken. Zelfs door de storm (maakt het net weer een beetje leuker). De teller op mijn donatiesite staat intussen ook al ruim over de duizend en sta ik in de top vijf van grootste sponsorzoekers (en bovenaan bij de deelnemers voor het Rode Kruis). Natuurlijk heb ik niet de illusie dat dit lang zo blijft, maar het geeft wel een goed gevoel. Nu de rest nog meekrijgen.

De dagen beginnen te tellen, nog 122 dagen en ik begin ook aan mijn uitrusting te denken. Stiekum vraagt een actie als deze toch wel meer mij dan ik vooraf had verwacht.

Het lijkt er intussen ook op dat de spin-off vorm gaat krijgen. Hierover later meer, maar als dat lukt – dan is het de moeite helemaal waard geweest. #NRKBP is een afkorting om in de gaten te houden.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten