Bike-clinic voor Rode Kruis vrijwilligers voorjaar 2017 (belangstellingsregistratie)

Na diverse succesvolle bike-clinics is er toch weer belangstelling voor een vervolg. Bij voldoende belangstelling zal ik ook in het voorjaar weer een bike-clinic organiseren.

Deze bike-clinic is geen Rode Kruis evenement of training, maar bedoeld als bike-clinic voor jezelf. Je leert vaardigheden voor op de mountainbike, die vooral bedoeld zijn voor off-road gebruik op single track. Je leert (opnieuw) remmen, klimmen en bochten nemen. Je hebt de ruimte om vragen te stellen aan een ervaren docent. Voor meer informatie, kijk ook eens op de informatiepagina, daar kun je ook een filmpje vinden.

Via dit formulier kun je je belangstelling voor een bike-clinic opgeven. Hoewel je je met dit formulier nog niet definitief opgeeft, is de verwachting wel dat je je best zult doen om mee te gaan als een datum is gekozen. Als een datum gekozen is, krijg je daarover bericht en kun je je definitief inschrijven. Pas na betaling is je inschrijving definitief.

De verwachte kosten liggen op € 37,50 exclusief eventuele bike-huur (€ 15,00). In principe krijg je geen geld terug, mocht je achteraf eventueel afzeggen.

Voor meer vragen, kun je contact opnemen via dit formulier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten