Wederom een mooie bike-clinic voor Rode Kruis vrijwilligers – 9 oktober 2016

IMG-20151004-WA0007Het is rond, op 9 oktober 2016 (12:30 – 17:30) zal er wederom een bike-clinic speciaal voor Rode Kruis vrijwilligers plaatsvinden op een mooie locatie bij MTB Aquabest (Best, Brabant). Dit is al weer de vierde clinic die ik op deze manier organiseer. We gaan onder begeleiding van een instructeur van Backdraftbikeclinics een middag werken aan onze techniek en natuurlijk gebruiken we deze technieken op een single track in de directe omgeving. Een bijzonder leuke ervaring, die zeker de moeite waard is.

De vrijwilligers die zich hebben aangemeld komen intussen uit diverse delen van het land, naast het werken aan je vaardigheden is dit natuurlijk de uitgelezen kans om kennis te maken met collega’s die je normaal niet zo snel zult treffen. Heb je nog belangstelling, kijk dan eens op deze pagina.

De bike-clinic kost € 37,50 per persoon en daarnaast kan tegen meerkosten een bike worden gehuurd. Let wel op het feit dat dit geen Rode Kruis evenement is, maar door mij persoonlijk is georganiseerd. De enige linken met het Rode Kruis is de primaire doelgroep en het feit dat het alleen openstaat voor collega’s (en hun introduce’s) van het Rode Kruis.

(Het zou kunnen dat je een foutmelding krijgt na het invullen van dit formulier, dit is mogelijk een gevolg van een update. Wacht enkele minuten of je een mail krijgt voordat je contact opneemt of opnieuw gaat invullen – 21:23 1 september 2016))

Aanmelden:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten