Werkplaats clinic voor Rode Kruis vrijwilligers (belangstellingregistratie)

11169815_10153797114743626_8230077527347473820_nNa diverse succesvolle bike-clinics en een bezoek aan Merida lijkt er ook vraag te zijn naar een werkplaats clinic. Wil je zelf je bike beter onderhouden en kleine reparaties uitvoeren? Je bike afstellen, je remblokjes vervangen en je ketting repareren? Je leert in deze clinic wat je zelf kunt doen en wanneer je naar de fietsenmaker zou moeten 🙂

Erg handig voor het beheer van je eigen bike en voor het onderhoud en uitvoeren van kleine reparaties tijdens en direct na je dienst. Maar ook geschikt voor materiaalbeheerders die niet fietsen. De voordelen zijn legio, je kunt de kleine dingen makkelijk zelf aanpakken en je fietsen gaan uiteindelijk langer mee. Let wel, het vervangt natuurlijk niet de beurt bij de fietsenmaker 🙂

Helaas is de werkplaats clinic voorlopig alleen in de avonduren op een werkdag mogelijk.

Deze werkplaats-clinic is geen Rode Kruis evenement of training, maar bedoeld als bike-clinic voor jezelf. Je leert vaardigheden voor onderhoud aan een mountainbike. Je hebt de ruimte om verdiepende vragen te stellen. Voor meer informatie, kijk ook eens op de informatiepagina.

Via dit formulier kun je je belangstelling voor een werkplaats clinic opgeven. Hoewel je je met dit formulier nog niet definitief opgeeft, is de verwachting wel dat je je best zult doen om mee te gaan als een datum is gekozen. Als een datum gekozen is, krijg je daarover bericht en kun je je definitief inschrijven. Pas na betaling is je inschrijving definitief.

De verwachte kosten liggen op € 30,00. In principe krijg je geen geld terug, mocht je je na aanmelding achteraf eventueel afzeggen.

Voor meer vragen, kun je contact opnemen via dit formulier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten