De 2e georganiseerde bike-clinic is een feit – 4 oktober

De 1e bike-clinic

De 1e bike-clinic

Het is rond, op 4 oktober zal er een bike-clinic speciaal voor Rode Kruis vrijwilligers plaatsvinden op een mooie locatie bij Laage Vuursche. Tot nu toe hebben zich 7 vrijwilligers aangemeld, maar er is nog plek voor liefhebbers die ook mee willen. We gaan onder begeleiding van een instructeur van Backdraftbikeclinics een middag werken aan onze techniek en natuurlijk gebruiken we deze technieken op een single track in de directe omgeving. Een bijzonder leuke ervaring, die zeker de moeite waard is.

De vrijwilligers die zich hebben aangemeld komen intussen uit diverse delen van het land, naast het werken aan je vaardigheden is dit natuurlijk de uitgelezen kans om kennis te maken met collega’s die je normaal niet zo snel zult treffen. Heb je nog belangstelling, kijk dan eens op deze pagina.

De bike-clinic kost € 35,– per persoon en daarnaast kan tegen meerkosten een bike worden gehuurd. Let wel op het feit dat dit geen Rode Kruis evenement is, maar door mij persoonlijk is georganiseerd. De enige linken met het Rode Kruis is de primaire doelgroep en het feit dat het alleen openstaat voor collega’s van het Rode Kruis.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten