Lekker biken door weer en wind

Ik heb inderdaad meegedaan aan de oliebollentocht op de Veluwe. Het was een pittige maar zeker leuke tocht en voor volgend jaar staat die weer op de agenda. Daarmee heeft de nieuwe broe1975209_10154433659348626_5284020074242177404_nk een behoorlijke test ondergaan met 50 extra kilometers. Samen met wat andere ritjes en een heerlijke valpartij lijkt het erop dat de broek door de eerste testfase heen is gekomen.  Afwachten is hoe het nu verder gaat.

Intussen is de winter aangebroken en maak ik regelmatig gebruik van het parcours op de Uithof in Den Haag. Met een nieuwe bike onder mijn kont, natuurlijk weer een Merida. En het is best leuk om bijvoorbeeld door een heerlijk diepe geul te rijden die vol staat met water, gelukkig lijkt die broek het beter te doen dan vooraf verwacht. Ik kijk er ook naar uit om met deze bike nog eens een toertocht te gaan rijden, toch trainen voor die langere afstanden door modder en gras.

Intussen ben ik ook maar weer begonnen met het organiseren van een of twee bike-clinics voor het voorjaar. Toch nog maar weer eentje op niveau 1 en met een beetje geluk daarop ook nog eentje op niveau 2. Wat zou het leuk zijn als we uiteindelijk zelf trainers hebben.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies (ook van derden), als u op accepteren klikt accepteert u dit gebruik.

Sluiten